Behind the scenes: Hur vet vi att våra kläder håller måttet?

Behind the scenes: Hur vet vi att våra kläder håller måttet?

Visste du att alla MISS ON's plagg är noggrant utvalda och testade av kvinnor, för kvinnor? För oss är det viktigt att vi erbjuder kläder som

🖤sitter skönt

🖤har hög kvalité

🖤får dig att känna dig motiverad

 

Kläderna ska helt enkelt vara

  • Funktionella
  • Bekväma 
  • Snygga

Hur gör vi?

Som ni redan vet är vi alla olika, har olika förutsättningar, olika kroppsform och olika smak!

För att verkligen vara säkra på att våra produkter faktiskt är något våra kunder vill köpa så har vi provningar tillsammans med vår målgrupp… kvinnor. Kvinnor som är i olika stadier av sin träning, vissa är nybörjare och vissa tränar kontinuerligt. På dessa provningar görs noggranna utvärderingar av kläderna där de provas och betygsätts.

Det brukar gå till så här:

1. Vår testgrupp blir inbjudna till ett event för att testa kläderna.

Först får de svara på frågor rent generellt kring vad de tycker och tänker kring träningskläder och vad som är viktigt för dem när de ska göra ett inköp, ex. kvalitet, färg, mönster, form, pris, miljö, etc.

 

2. Där efter får de ett nytt formulär där kläderna ska betygsättas. De får skriva fritt om varje plagg de väljer att prova ex. hur satt det? hur kändes plagget på kroppen? vad var bra med plagget? vad var mindre bra med plagget? hade du kunnat köpa plagget?

 Bilder från event där vår testgrupp testar kläder

3. Efter eventet görs noggranna analyser av formulären. Plagg som inte håller måttet sållas ut och de som fått bra recensioner beställs in.

 

Bilder från vårt senaste event, en av testpersonerna, bilder på kläderna och på photostudion

Just nu inväntar vi vår största beställning hittills som ska upp på hemsidan. Vi arbetar flitigt bakom kulisserna för att vi snart ska kunna lansera. Hoppas  ni har tålamod att följa med oss på vår resa mot lanseringen 🖤😉🫶

 

Följ oss gärna på våra sociala medier, där uppdaterar vi flitigt om allt som händer hos MISS ON

Instagram: _miss.on_

Facebook: Miss on

Tillbaka till blogg